Arrijnë në pikën më ekstreme/ 3 shenjat e horoskopit që tejkalojnë çdo parashikim

354

Dashi

Sigurisht që Dashi është një nga shenjat që shkojnë në ekstremitet. Nëse doni të shikoni se sa larg mund të shkojë, provoni t’i flisni për ish të dashurën ose ish të dashurin.

 

Shigjetari

Shigjetarit nuk i pëlqen aspak të shfaqë anën e tij ekstreme në publik. Pëlqejnë shumë vendet e ftohta dhe sportet ekstreme.

 

Binjakët

Binjakët janë të prirur për ekzagjerim dhe sjellje ekstreme. Nuk është një mit që Binjakët e kanë shumë të vështirë komunikimin. Vetë-mbrojtja është ekstreme me këtë shenjë, aq ekstreme saqë ata përfundojnë të sakrifikojnë aq shumë lumturinë e tyre.