BUDALLALLËKU S’KA FUND, “Kryevepra” e artistit italian: Një banane e ngjitur në mur… dhe vlen 120 mijë dollarë!!!

Ka edhe kështu. Dikush e mendon por dikush tjetër e bën, edhe pse kjo i kërkon më pas 15 vite kohë për ta ekspozuar në një galeri arti.

 

Artisti italian Maurizio Cattelan më i paguari në botë, vijon të mahnisë të apasionuarit pas tij si kritikët, këtë herë në ‘Art Basel’ të Maiami-t.

 

Ai ka krijuar një instalacion, që në thelb është diçka bazike dhe qesharake njëkohësisht e emërtuar “Comedian”.

TE TJERA