Erdogan: Durrësin do të bëjmë Antalya e dytë për Europën, dhe do ti jap…

1372

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan ka folur para mijëra qytetarëve në qytetin e Bursës.

- PUBLICITET -

“Ne do ta përfundojmë operacionin në një kohë shumë të shkurtër”.Erdogan ka folur rreth popullit turqë dhe aty shqiptarë duke thënë se turqit e shqiptarët janë një popull.

Erdogan, i cili dha mesazhin e unitetit, nuk harroi shqiptarët dhe boshnjakët.“Ja çfarë dua nga ju. Le të mos e harrojmë Rabia’rim me p’oshtë shihni deklaraten e tij.

- PUBLICITET -