HYRJELAJMEDeri kur kêshtu ?! Nano e shan Elvis Naçin dhe i thotë..

Deri kur kêshtu ?! Nano e shan Elvis Naçin dhe i thotë..

Mustafa Nano thotë se kur ka qenë një debat me Naçin, ai ka mbetur me gojë hapur, nga guximi që kishte imami për të mohuar frazat e Kuranit.

 

Monologu i Mustafa Nanos një javë më parë lidhur me një video të imamit, Elvis Naçi, që shpërthente në lot, ka pasur reagime të shumta.

 

Edhe këtë javë, Mustafa Nano është rimarrë edhe një herë me imamin, e këtë herë ai e ka cilësuar .

TE TJERA

spot_img