Pas 17 viteve pritje, çifti bëhet me gjashtënjakë

195

Një cift nga Nigeria ka shpresuar për një fëmijë prej 17 vitesh, por arritën të bëheshin me 6 fëmijë për një ditë. Ajibola lindi tre djem dhe tre vajza në mëngjesin e 11 majit, me ndihmën e stafit prej 40 personash në spitalin e Virxhinias.

PUBLICITET

 

Adeboye dhe Ajibola Taiwo mësuan në nëntor se do të kishin 4 fëmijë, por pas dy muajsh u zbulua se familjes së tyre do ti bashkoheshin gjashtënjakë. “Isha shumë i gëzuar, për herë të parë do të bëheshim me fëmijë,” – tha babai për USA Today.

 

Lindja u bë në mënyrë cezariane dhe në të u përfshinë ekspertë mjekësore dhe infermierë të specializuar për këto raste të vecanta.

PUBLICITET