Kur të ndjek fati i keq! Historia e çiftit që u largua nga Shkodra në ’79 dhe humbi gjithçka në 2019

526

Tërmeti i 26 nëntorit është ndjerë i fortë dhe ka shkaktuar dëme të shumta materiale në fshatin Shkallë në Manzë të Durrësit. Abc News ishte në shtëpinë e çiftit Djaloshi, e cila ka një jetë të lidhur ngushtë me tërmetet.

PUBLICITET

Prel dhe Marie Djaloshi u larguan nga Dukagjini në vitin 1979 pas tërmetit që goditi Shkodrën, ndërkohë që banesa e tyre u kthye e pabanueshme edhe nga lëkundjet e fundit të tokës.

PUBLICITET