HYRJELAJMEARGËTIMDy motrat bëhen nëna për një ditë

Dy motrat bëhen nëna për një ditë

Dy motra kanë sjellë në jetë dy fëmijë brenda një dite, pesë orë dallim njëra nga tjetra, raporton BBC.

 

20 vjeçarja Libbt Harris, dhe motra e saj Lacey, 16 vjeçare, që janë nga Darëen, Lancashire, u bënë nëna sot në qendrën e lindjes në Blackburn.

 

Lacey lindi vajzën e saj në ora 23:42 në kohën lokale (me kohën tonë 00:42), kurse Libby lindin djalin që e quajti Joshua në orën 04:50 (05:50).

 

Libby ka deklaruar se ishte shumë bukur të ishte shtatzënë së bashku me motrën e saj.

 

“Mund të ndajmë të gjitha përvojat si nëna të reja, por është speciale që jemi motra”, shprehet ajo.

 

Lola-Mae dhe Joshua janë fëmijët e tyre të parë.

TE TJERA

spot_img