Thirrja e sociologut: Duam një vend normal si Kosova ku forcat e emergjencës kanë kokore, doreza e qen kërkimi

264

Sociologu Ergys Mërtiri i ka cilësuar daljet e shpeshta të kryeministrit Edi Rama në televizione si një teatër të shëmtuar.Po ashtu ai ka thënë se kjo sjellje e Ramës në çdo vend tjetër do të ishte përbuzur.

PUBLICITET

 

Mërtiti ka vazhduar duke thënë:

Nuk është çudi! Gjithçka ndodh. Unë druaj se çudia zgjat 3 ditë. Kjo ka zgjatur 4. Është rutinë. Edhe kur përmbytemi, dalin, takojnë njerëz, puthin duar. Ndërkohë dëmshpërblime nuk ka. Nuk kam pse të besoj se këtë herë do të ndodhë ndryshe. Rama në mënyrë totalisht të paskrupullt del e thotë se do të jetë model në ringritjen e shtetit. Ne duam një vend normal, si Maqedonia, si Kosova ku forcat e emergjencës kanë kokore, doreza, qen kërkimi. Kjo është që nuk ke shtet. Paratë janë, nuk kemi asgjë. As kamera që të shohin njerëzit nën rrënoja’’

Situata pas tërmetit të 26 nëntorit vazhdon të jetë e rënduar. Shumë persona shprehen se kanë humbur edhe shpresën dhe se janë në mëshirë të fatit.

PUBLICITET