Si të kuptoni që marrëdhënia juaj do të zgjasë përgjithmonë/ 9 shenjat që e tregojnë këtë

245

Ju gjithmonë ndjeheni rehat dhe të sigurt sa herë që jeni bashkë.

PUBLICITET

Ju kurrë nuk ndiheni të pasigurt ose të sulmuar sa herë që të dy kaloni kohën së bashku. Ju gjithmonë ndiheni të sigurt dhe të qetë sa herë që të dy jeni në prani të njëri-tjetrit.

 

Ju e dini se si të kapërceni mosmarrëveshjet.

Mund të mos shihni gjithmonë sy nga sytë për gjithçka në jetë. Por kjo nuk vlen vërtet shumë në dinamikën e marrëdhënies suaj. Në një farë mënyre, të dy jeni gjithnjë në gjendje të gjeni një mënyrë për t’u bërë bashkë, pavarësisht nga dallimet dhe mosmarrëveshjet tuaja.

 

Ju e shihni njëri-tjetrin si të barabartë.

Ju e shihni njëri-tjetrin si të barabartë origjinale në marrëdhënien tuaj. Nuk ka asnjë përçmim apo sjellje e keqe ndaj njëri-tjetrit. Ju gjithmonë e shihni njëri-tjetrin se janë në të njëjtin nivel. Ju nuk shikoni poshtë partnerin tuaj dhe ju nuk i vendosni ato në një piedestal.

 

Ju keni qëllime dhe ëndrra të pajtueshme.

Kur bëhet fjalë për qëllimet tuaja individuale dhe ëndrrat për të ardhmen, ju të dy jeni në gjendje të pajtoni shtigjet që përcaktoni vetë. Ju me të vërtetë nuk ndjeheni të detyruar të bëni rregullime të mëdha vetëm për të qenë në gjendje të akomodoni tjetrin.

 

Ju lejoni veten të qëndroni të vërtetë dhe origjinal ndaj personaliteteve tuaja.

Kurrë nuk duhet të ndjeheni të detyruar të veproni në ndonjë mënyrë tjetër përveç asaj që është e rehatshme ose e natyrshme për ju. Partneri juaj ju inkurajon gjithmonë që të qëndroni vetja juaj e vërtetë. Ekzistojnë shumë pak gjykime dhe kritika në marrëdhënien tuaj sepse gjithmonë inkurajoni njëri-tjetrin të veproni vetëm lirshëm.

 

Ndiheni sikur jeni një person më i mirë për shkak të partnerit tuaj.

Ndiheni sikur jeni thjesht një person shumë më i mirë për shkak të marrëdhënies suaj. Ju merrni ndjenjën se të qënit në një lidhje me partnerin tuaj thjesht frymëzon dhe ju motivon të jeni versioni më i mirë i mundshëm i vetvetes. Ju gjithmonë përpiqeni të jeni më të mirë sepse partneri juaj ju bën të dëshironi të jeni në atë mënyrë.

 

Ju mbani linja të hapura komunikimi mes njëri-tjetrit.

Ju jeni gjithmonë të lirë të flisni me njëri-tjetrin për absolutisht çdo gjë. Asnjë nga ju nuk e bën atë të ndjehet sikur asgjë nuk është jashtë kufijve. Asnjë prej jush nuk e bën atë të ndjehet sikur nuk mund të afrohet për ndonjë temë për të cilën mund të dëshironi të flisni.

 

Ju nuk i mbani të fshehta ndjenjat për njëri-tjetrin.

Ju nuk jeni vërtet të trembur kur i bëni të njohura ndjenjat e dashurisë ndaj njëri-tjetrit në këtë pikë. Ka shumë pak sens të krenarisë dhe egos në marrëdhënien tuaj. Ju nuk përpiqeni të luani lojëra me zemrat dhe ndjenjat e njëri-tjetrit. Ju gjithmonë përpiqeni ta mbani atë real.

 

Ju bëni kompromise për marrëdhënien tuaj.

Ju të dy keni arritur në një pikë ku marrëdhënia fillon të zëvendësojë çdo aspekt tjetër të jetës tuaj. Tani i konsideroni nevojat e marrëdhënies si më të rëndësishme sesa nevojat dhe dëshirat tuaja personale egoiste. Ju nuk do të hezitonit të jepni përparësi në marrëdhëniet mbi gjërat e tjera.

PUBLICITET