S’e priste…Kërkesa më e ÇUDITSHME që Rama merr nga një banor i prekur nga tërmeti (VIDEO)

264

Kryeministri Edi Rama ishte në Durrës, ku ka shoqëruar vetë personalisht disa prej banorëve drejt furgonit për në hotel për t’u treguar se kjo do jetë procedura. Megjithatë, kanë qenë jo pak banorë që kanë replikuar me të, teksa nuk kanë munguar edhe batutat, apo kërkesa të çuditshme. Një prej tyre ishte një banorë që kishte qenë në hotel, por nuk e kishin pranuar sepse kishte qen.

 

Rama: Do dhe qenin? Po mirë, merre dhe qenin me vetë. Më njeh mua ky? Është i urtë, se kam parë ca analista që bëjnë ham-ham. Ky qenka si puna ime

 

Banori: E dhe gruan

 

Rama: Edhe gruan, si do marrësh qenin dhe jo gruan?

 

Rama- shoferi të furgonit: Hape rrugën, se kemi një pasagjer të veçantë, i ka shpëtuar jetën!