26 profile të hapura në “GoFundMe” për të ndihmuar Shqipërinë. Sa dollarë, paund dhe franga zvicerane janë mbledhur

239

Përmes “GoFundMe” shumë fondacione por edhe iniciativa personale, kanë hapur profil në këtë platformë për t`ju ardhur në ndihmë shqiptarëve të prekur nga tërmeti. I pari që ka mbledhur më shumë fonde, është fondacioni i “Fundjavë Ndryshe” me rret 1 milionë e 800 mijë dollarë. I pasuar nga “Fondacioni Firdeus” i Elvis Naçit me rreth 1 milionë e 500 mijë dollarë dhe shumë iniciativa të tjera.

 

Po sa janë mbledhur deri tani?

Fundjavë Ndryshe
$1,722,270

Elvis Naçi
$1,429,930

Hoti Nali
CHF179,614

Joq Albania
$175,090

Mimoza Prifti
$92,347

Bebe Rexha
$86,261

Mergim Mazrekaj
€85,931

PARIS CARA
$33,672

Angela Martini
$23,480

Shoqata Atdhetare Dibra
$19,110

Bijte E Shqipes
$18,507

Mentor Bokciu
£17,968

Build Therm
£15,583

Bela Steelfixing ltd
£15,140

Lar Lar
£10,210

Miranda Shehu Xhilaga
$9,357

Bal Alb
£7,505

Shoqata Shqipe E Arizones
$5,645

KLARA MERKO
€3,213

EESA Mozaik
€2,586

Besmir Latifi
£1,929

Flavio Alushi
£1,690

Lorella Lombard
€530

Arlinda Sykaj
€244

Baboon Albania
€235

Linku me të gjitha profilet që janë hapur për këtë qëllim: Ndihmoni Shqipërinë