Vjen lajmi i madh nga sizmologet.Ja cdo ndodh me lekundjet ne dite ne vazhdim (Video)

2081

Vjen lajmi i madh per sizmologet

- PUBLICITET -

Lajm i mire nga ekspertet dhe sizmologet errdhi lekundjet jane ne renie dhe cdo dite dhe po shuhen.

Energjia po vjen ne fund dhe cdo gje do qetesohet ndaj ruani qetesine.

Jane mbi 1000 lekundje nga e dita e marte por nuk ka vend per panik sepse ato po shuhen dhe jane lekundjet finale.

Sizmologet shpresojn se lekundjet po perfundojne dhe cdo gje po shuhet drejte qetesise.

- PUBLICITET -