Nuk keni per ta besuar sa eshte shuma qe ka mbledhur Elvis Naci per njerezit e prekur nga tërmeti

1434

Ne nje fushate ndihme per te gjithe ata te prekurit nga situata e diteve te fundit, Elvis Naci ka mbledhur nje shume parash shume te medha nepermjet website GOFUNDME!

- PUBLICITET -

Ai ka ftuar te gjithe shqiptaret e nderuar per te ndihmuar njerezit qe kane ngelur rrugeve dhe jane ne dite te veshtira.

Keshtu mbi 10 mije vete i jane bashkuar thirrjes se Nacit duke i besuar atij shuma te medha parash.

Fondi i ka kaluar shifren e 1 milion dollare por ketu nuk perfshihen donacionet bankare dhe me menyra te tjera .

Nese deshironi edhe ju te beheni pjese e këtyre donacioneve në fushatën e Elvisit në faqen Gofundme:

https://www.gofundme.com/f/elvisnaci/donate

- PUBLICITET -