HYRJELAJMEAKTUALITETVIDEO/ Recitimi rrëqethës i Reshat Arbanës: Kur dridhesh ti, ne s’bajmë gjumë...

VIDEO/ Recitimi rrëqethës i Reshat Arbanës: Kur dridhesh ti, ne s’bajmë gjumë Shqipni

Këto ditë për Shqipërinë kanë qënë të vështira. Por shqiptarët kanë ditur të jenë më të bashkuar se kurrë më parë ndoshta.

Gjithë këtë solidaritet dhe ndihëm që kanë dhënë shqiptarët këto ditë për njeri-tjetrin e ka përshkruar në një poezi aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi.

Vargjet e kësaj poezi i ka recituar aktori Reshat Arbana, i cili ka shkaktuar emocion të thellë me zërin e tij. Në këto ditë ndihma që kanë dhënë shqiptarët e Kosovës është e madhe dhe e rrallë dhe t’u thuash faleminderit është shumë pak.

https://youtu.be/97qDFfHwGDU

TE TJERA

spot_img