Edi Ramës i dridhet dora në mënyrë të pakontrolluar, çfarë po ndodh me kryeministrin?

337

Gjatë mbajtjes së homazheve në Varrezat e Dëshmorëve, kryeministrit Rama i ka ndodhur një incident.

Në një moment, atij i ka filluar një dridhje e pakontrolluar e dorës dhe më pas i është dashur të mbajë krahun me dorën tjetër.

Nuk është e qartë nëse kryeministri vuan nga një sëmundje që i shkakton lëvizje të tilla të pakontrollouara, apo thjesht ka vendosur vetë të lëvizë dorën në këtë mënyrë.

Megjithatë, siç ndodh në raste të tilla me liderët ndërkombëtarë, presim që zyra e shtypit e kryeministrit të na sqarojë, se çfarë po i ndodh atij dhe nëse duhet të jemi të shqetësuar për shëndetin dhe mirëqenien e liderit tonë! /TPZ.al/