Çani ironizon: Do t’i menaxhojë Ahmetaj, i keni super të sigurta, po, po

171

Prezantuesi Arian Çani, ka komentuar menaxhimin e ndihmave pas tërmetit. Ai ka lëshuar nota ironie në drejtim të ish-ministrit Arben Ahmetaj.

PUBLICITET

 

Prezantuesi është shprehur kështu:

E bukura ishte kur Rama tha që ndihmat do t’i menaxhojë Arben Ahmetaj… I keni super të sigurta, po, po…”

Arian Çani është një ndër kritikët më të mëdhenj të qeverisë Rama. Ai e ka shprehur hapur shumë herë mendimin kundër.

 

Kujtojmë këtu veç detyrës si kryetar i Komisionit të Ekonomisë, në këtë kohë tragjedie, Ahmetaj do të menaxhojë edhe ndihmat që sjellin shqiptarët dhe ndërkombëarët.

PUBLICITET