Tërmeti i shkatërroi shtëpinë, gazetarja s’dorëzohet në krye të detyrës me të bijën 3-muajshe me vete

321

Këto ditë kanë qenë të shumtë gazetarët që kanë qëndruar në krye të detyrës dhe kanë raportuar shpesh herë edhe mes lotësh për fatkeqësinë që po kalon vendi ynë.

PUBLICITET

 

Por gazetarja Klodjana Haxhiaj raporton çdo ditë nga Durrësi, ashtu si shumë kolegë të saj. Por ajo duhet duartrokitur pasi banesa e saj është shkatërruar dhe është e pabanueshme pas tërmetit të 26 nëntorit. Kjo gjë nuk e ka penguar gazetaren të vazhdojë detyrën e saj.

 

Tre muaj më parë ajo ka sjellë në jetë një vajzë dhe këto ditë ka qenë në krye të detyrës me vajzën e saj. Bija e saj ka qenë me nënë e saj në këto ditë të vështira për Shqipërinë.

 

Ky rast tregon edhe një herë sakrificat e gazetarëve shqiptarë, të cilët në këto ditë kanë vëne edhe jetën e tyre në rrezik për të informuar dhe qetësuar shqiptarët. Ata kanë një mison të përcjellin fjalën e lirë.

PUBLICITET