Zjarrfikësi Arben Cara mbyll operacionin në Thumanë me gjetjen e 5 trupave të pajetë të familjes së tij

509

Forcat e specializuara nga Shqipëria, Kosova dhe shumë shtetet të tjera kanë qenë të impenjuar dhe vazhdojnë të jenë maksimalisht duke kërkuar nën rrënoja. Por për njërin prej tyre ka qenë pak më e vështirë.

Për zjarrfikësin Arben Cara.

Ai gjatë gjithë kohës ka qenë duke kërkuar për njerëzit e mbetur nën rrënoja te Vila Palma. Për Arbenin janë të gjithë njësoj. Ai ka humbur 7 familjar në këtë tërmet.

Në një intervistë për ABC News, Arbeni ka treguar me detaje se si ka shkuar operacioni ku operacionin në Thumanë ai e mbylli duke nxjerrë 5 anëtarët e familjes së tij, të vdekur.

Video: