Shuma qe dha Ermal Fezullahu bashke me familjen e tij ka lene pa fjale te gjithe Shqiptaret, zoti i’a shperblefte

2502

Të trishtuar nga dhimbja dhe pamundësia për të ndalur këtë trishtim, kemi ndarë 100.000 euro për të ndihmuar të ate qe kane nevoje. Do të ndihmohen ata per ti zbutur hallet.”

Ermali dhe miq te tij kane dhuruar gjithmon per vepra te mira dhe kane ndihmuar gjithmone. Zoti i begatofte dhe ruajte ate dhe familjen e tij