Historia tragjike e 7-vjeçarit, u shpëtua një herë nga nëna e tij, por fatkeqësisht më pas humbi jetën

Një histori tragjike, njësoj si ajo e të gjithë personave që humbën jetën pas tërmetit të së martës, është ajo e 7-vjeçarit Rolejt Vatës.

 

Ai mundi të nxirrej i gjallë nga rrënojat falë nënës së tij,e cila e la jashtë shtëpisë dhe u ngjit në për të ndihmuar familjarët e tjerë. Mirëpo, siç duket 7-vjeçari është ngjitur sërish pas nënës së tij dhe fatkëqësisht nuk është nxjerrë i gjallë për herë të dytë.

 

Rolejti është nxjerrë i pajetë në krahët e një vajze e cila e kishte përqafuar për të mbrotjtur. Fatkeqësisht të dy janë nxjerrë pajetë nga rrënojat.

TE TJERA