SHQIPTARËT HAPIN DYERT E SHTËPIVE…NUMRAT E TELEFONIT KU MUND TË KONTAKTONI NËSE NUK KENI GJETUR ENDE NJË STREHË

280

Shqiptarët janë bërë të gjithë bashkë!

 

Dhjetera shquptare në Shqipëri, Kosovë, por edhe jashtë vendit anë solidarizuar me familjarët e viktimave dhe kanë hapur dyert e shtëpive të tyre për t’i strehuar.

 

Për të gjithë ato banorët, që këto orë të para të së mërkurës të mos i gjejnë në qiell të hapur.

 

Ato kanë lënë në dispozicion numrat e kontaktit.