HOTELE, SHTËPI DHE TAXI FALAS, SHOQËRIMIN PËR BANORET E PREKUR NGA TËRMETI E BENI JU

2548

Mjafton që të keni dëshirën të ndihmoni, çdo gjë tjetër ofrohet falas.

Mjafton te merrni një taksi dhe te drejtoheni pranë vendeve te prekura nga tërmeti dhe me pas te bëni shoqërimin e këtyre banoreve drejt hoteleve te listuara me poshtë.

Çdo Hotel, Shtëpi si dhe Taksitë me poshtë ofrojnë shërbim falas.

 

Shkodër:

Hotel në Shkodër: +355692555311

Bed Station, 20 persona +355673108008

Prince of Lake, Akomodim për dy familje +355693472626

Bar Restorant Bushati strehim për tre familje +355692538982

Barbana Dini, strehim për tre familje +17185144024 (whatsapp/viber)

Cuni Auto, strehim për dy familje +355676516000

 

 

Velipojë:

Hotel Godija Velipojë Qendër +355694437914 Vendndodhja:

Hotel 4-VM Velipojë Qendër +355682040009

Hotel London 50 dhoma, Mbushur me 150 Persona

Theth:

Bujtina Polia qëndrim 20 deri 25 persona, 3 deri ne 6 muaj

Bujtina Berisha 20 Dhoma +355682057576

 

Lezhë dhe Shëngjin:

Elektrotek Albania 2 shtëpi, qëndrimi deri ne vere +355692058768

 

Berat:

Perla e Tumorrit me kapacitet 30 persona +355698508598

 

Taxi:

Këto kompani ofrojnë shërbimit taksi falas. 

RentCar Adi +355685463203

 

Ky artikull është në përditësim: Nëse ke një biznes qe ofron strehim na kontaktoni.