150 të dënuar nga burgu i Shënkollit në atë të Shkodrës, shkak dëmtimi i godinës nga tërmeti

332

Një pjesë e të burgosurve do të transferohen nga burgu i Shënkollit. Bëhet e ditur 150 të burgosur që do të transferohen nga burgu i Shënkollit në burgun e Shkodrës, por për arsye sigurie nuk bëhet me dije se kur do të lëvizen.

PUBLICITET

Godina nr.2 e burgut të Shënkollit është dëmtuar nga tërmeti i fortë që goditi dje vendin.

Ditën e djshme u raportua se të burgosurin ndiheshin të pasigurtë pasi godina e burgut kishte pësuar dëmtime dhe rrezikonte të shembej. Të burgosurit deklaruan se muret janë çarë dhe kanë rënë tulla.

PUBLICITET