PAS TERMETIT NE DURRES, LEKUNDET DHE SHKODRA

5258

Lëkundje tërmeti janë ndjerë pak minuta më parë në qytetin e Shkodres ndersa ne Tirane njerezit kanë dalë në rrugë.

PUBLICITET

lëkundjet janë ndjerë në orën 3:55 ku zgjaten per rreth 30 sekonda.

Ende nuk ka të dhëna për dëme materiale. Ky është tërmeti i i dytë që është ndjerë pas atij të orës 01.00,

ndërsa një i tretë më i dobët ka rënë në orën 3.59 të mëngjesit të së martës.

—–

4:15
Sipas IGJEUM tërmeti ka qene me magnitude 6.3

——–

PUBLICITET