NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR QYTETARËT: MOS PËRDORNI ASHENSOR

213

Inspektorati Shtetëror i Mbikëqyrjes së Tregut ka bërë një njoftim për të gjithë qytetarët që të mos përdorin ashensorin e pallatave deri në një moment të dytë.

- PUBLICITET -

“Përdorues të ashensorëve/Banor/Administator/Persona Përgjegjës, nisur nga situata e krijuar dhe dëmet e shkaktuara prej lëkundjeve të forta sizmike të datës 26 Nëntor, lutemi të merrni masat për mospërdorimin e ashensorëve deri në një njoftim të dytë.

Kjo është për sigurinë e jetës për Ju dhe familjet tuaja”, thuhet në njoftim.

- PUBLICITET -