Meta: Nëse me refuzon populli iki nga politika, “shkoj në Skrapar”

160

Presidenti i Republikës Ilir Meta në një konferencë për mediat deklaroi se referendumin që ka lajmëruar e shikon si mjaft të rëndësishëm për popullin shqiptar.

PUBLICITET

 

Meta tha se në rast se populli shqiptar nuk ushtron të drejtën demokratike për referendum, edhe vetë do të ikë nga Tirana, por shtoi se nuk do të ikë nga Shqipëria.

 

“Unë personalisht, referendumin e shikoj si një mision për veten time dhe në momentin që do i rikthej këtë mundësi popullit të Shqipërisë, do të largohem edhe unë nga politika, bile edhe nga Tirana do të largohem, por jo jashtë shtetit, do të iki për rafting. Do iu pres atje juve të gjithëve. Por, e kam këtë detyrë, e kam këtë mision që popullit shqiptar t’ia kursejmë këtë tallje dhe poshtërim që i bën përditë kjo klasë politike”, deklaroi Meta.

PUBLICITET