HYRJELAJMEAKTUALITETEmergjencat: Shembet pallati, banorët të ngecur brenda kërkojnë ndihmë

Emergjencat: Shembet pallati, banorët të ngecur brenda kërkojnë ndihmë

Ne Durrës pallati afër Kryqit të Kuq, ndërtuar në ’94 është shembur dhe ka njerëz që kërkojnë ndihmë po ende

asnjë ambulancë apo ekip shpëtimi nuk ka shkuar më zonë.

Top Channel

TE TJERA

spot_img