Rama degjeneron Elisa Spiropalin në mes teatrit

541

Në hierarkinë e Rilindjes servilizmi mund të të çojë shumë përpara, por nganjherë mund edhe të të turpërpjë publikisht. Kjo i ka ndodhur Elisa Spiropalit.

 

Ministrja e shtetit që u ngrit në detyrë pasi e krahasoi shefin e saj me Skënderbeun sot ka marrë një dush të ftohtë publikisht prej tij.

 

Pasi Rama po fliste për stadiumin si një vepër e paparë nën shembullin e të cilit duhej bërë edhe kampusi i universitetit.

 

Elisa e cila ndodhej në rresht të parë pranë Sandër Lleshit, Ervin Bushatit dhe Veliajt ka filluar të duartrokësë fort e ndjekur edhe nga të tjerët.

 

Por me një arrogancë që tashmë i njihet Rama i ka hedhur një dush të ftohtë Mamicës së tij. Boll boll ska nëvojë për duartrokitje mos duartrokit ti merru me paktin për universitetin se stadiumi është merita ime, i ka thënë kryeministri.

 

Përveç delirit për të marë gjithë meritat për Arenën Kombëtare për vete, Rama demostroi edhe një mospërfillje brutale ndaj ministers së vet.

 

Ata që ishin në sallë treguan për Lapsin se pas këtij momenti Elisa nuk e mori më veten madje aq i ashpër ishte Rama në reagim sa edhe Erion Veliaj mbeti si i shushatur.