Një grua hipën në autobus dhe përqafon shoferin, motivi i saj është shumë prekës

137

Një surprizë e bukur për Mark Davis, e ideuar nga kolegët e tij të punës në Milwaukee County Transit System në Wisconsin, të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

PUBLICITET

 

Në ditën e tij të fundit të punës si shofer autobusi, në stacion e presin familjarët të cilët ngjiten dhe e përqafojnë, duke i dhënë mbështetjen e tyre. Fillimisht ngjitet e shoqja e cila e përqafon.

 

Shoferi duket mjaft i emocionuar, por për shkak të moshës dhe daljes në pension, javën e kaluar u shkëput nga puna pas 34 vitesh.

PUBLICITET