HYRJELAJMESHOWBIZMarina dhe Luana paskan bërë këtë truk motrash në emisionet e tyre

Marina dhe Luana paskan bërë këtë truk motrash në emisionet e tyre

Të dyja kanë moderuar programe argëtimi dhe kanë rrëmbyer vëmendjen e audiencës. Prej disa javësh tashmë kanë nisur dy emisionet konkurrente që transmetohen në të njëjtën fashë orare Klanifornia dhe Shiko kush luan.

 

Marina dhe Luana Vjollca tërë këto puntata i kanë zgjedhureshjet e tyre në përshtatje me njëra tjetrën.

 

Këtë e vumë re javë më parë kur të dyja u shfaqën me të kuqe në një nga puntatat. Por kjo nuk ishte hera e vetme.

TE TJERA

spot_img