HYRJELAJMEARGËTIMDikur një politikane e njohur, sot merret me pula e vezë

Dikur një politikane e njohur, sot merret me pula e vezë

Ndonëse ende një grua e zonja, ajo është larguar dukshëm nga politika dhe jeta publike në përgjjthësi. E shohim shumë me pak të përfshirë.

 

Në këtë kohë pleqërie, zonja Jashari ka kohë edhe të zgjedh enigma matematikore që shprendahen nëpër faqe Facebook-u, shkruan “Kosovarja”.

 

A e ka mirë përgjigjen, Kaqusha Jashari?

TE TJERA

spot_img