HYRJELAJMEPOLITIKËBasha me të shoqen ngrejnë këmbët dhe fluturojnë për pushime në Holandë

Basha me të shoqen ngrejnë këmbët dhe fluturojnë për pushime në Holandë

Lulzim Basha jeton mes Holandës ku ka shtëpinë dhe atdheun e gruas e vajzave, dhe Shqipërisë.

Thuajse çdo fubdjavë ai merr rugën me gruan për Hollandë.

 

Siç shikoket, ata udhëtojnë çdo fundjavë, ndërsa Aurela Basha ndjehet e relaksuar dhe ne ngritjen e këmbëve mbi një nivel normal qëndrimi në avion.

 

Kjo së paku tregon që i kanë punët mirë me lekët dhe stresin.

Lulzim Basha dhe e shoqja nuk dinë të udhëtojnë ndryshe veçse në business class.

 

 

 

 

 

TE TJERA

spot_img