A jeni bërë gati për stinën e dimrit?

143

Dimri po vjen dita-ditës.

PUBLICITET

 

E padyshim që shumë njerëz bëjnë përgatitjet, në mënyrë që bora mos t’i zë pa përgatitur, ngjashëm siç i zë thuajse çdoherë institucionet komunale në Prishtinë.

 

Si do që të jetë, dimrin nuk po e ndjenë aspak modelja me famë botërore, Khlow Terae. Ajo në Instagram ka hedhur disa foto ku shihet se pozoi me të brendshme në borë, pranë drurëve dhe kalit.

 

Ndonëse ka mundur të kishte të ftohtë, prapë se prapë, Khloë dukej shumë seksi.

PUBLICITET