HYRJELAJMEARGËTIMPema mbin brenda natës, rritet dhe depërton brenda per brenda makinën

Pema mbin brenda natës, rritet dhe depërton brenda per brenda makinën

Ne France ka ndodhur nja histori e bukur por si ne asnje vend tjeter.

 

Nuk ka ndodhur kurre me pare qe nje peme te rritet brenda nates dhe te depertoj brenda per brenda makines.

 

Por ky fenomen eshte e pa degjuar me pare.Pronari i makines ka lene makinen mbasdite dhe kur shikon ne mengjes pema kishte hyre brenda ne makine.

 

Se çfarë ka ndodhur në të vërtetë, nuk dihet, por është e sigurt që nuk bëhet fjalë për ndonjë magji apo lojë shpejtësie. Njerëzit në Nantes luten që Zoti t’i mbrojë ata dhe fëmijët e tyre nga këto ndodhi të pashpjegueshme.

 

Per me shume shikoni videon

TE TJERA

spot_img