HYRJELAJMEKURIOZITETEDukej si një derë e zakonshme, por nuk i besuan syve kur...

Dukej si një derë e zakonshme, por nuk i besuan syve kur e hapën

Thonë që një libër asnjëherë nuk duhet ta gjykosh nga kopertina dhe ky është shembulli i duhur që e vërteton më së miri.

 

Kjo derë shtëpie që do të shikoni më poshtë, fsheh pas saj “të paimagjinueshmen”.

 

Ajo ndodhet në mes të Londrës në Angli dhe askush nuk e kishte vënë re çfarë fshihej pas saj, pasi dukej si një derë e zakonshme.

 

Mirëpo, kur disa persona janë futur brenda, kanë ngelur të mahnitur nga ajo që kanë parë dhe nuk u kanë besuar syve që gjithë ajo mrekulli do të ndodhej pas asaj dere.

 

 

TE TJERA

spot_img