Kush është “ai” që e zbukuron përherë Grida Dumën? Ish deputetja zbulon

Ish deputetja Grida Duma e njohur gjerësisht për pamjen e saj elegante dhe të kuruar, ka treguar disa detaje nga jeta e saj jashtë politkës, dhe kush është personi që fshihet pas kurimit të imazhit të saj.

Ajo ka zbuluar pë Class se sa herë në javë shkon tek parukjerja.

“Shpesh, nuk mund ta numëroj sa herë. Më shërben një zotëri shumë i talentuar, dhe jo një zonjë. Më duhet të shkoj shpesh për shkak të prezencës në media kryesisht. Ky pashmangshmërisht është një dëm i vazhdueshëm që i bëj flokëve.”– shprehet Duma.

TE TJERA