Iluzioni që po ‘çmend’ rrjetin, vajza po afrohet apo largohet?

Iluzionet optike shpesh janë konfuze dhe të vështira, dhe për shkak të disa prej tyre njerëzve madje grinden, por në fund të fundit, ato ende na argëtojnë, dhe në një moment, na mësojnë për trurin tonë dhe perceptimin mashtrues.

 

Të gjithëve ju kujtohet fotoja me ngjyra e një fustani që ngjalli debate.

 

Disa ditë më parë, në Twitter u shfaq një fotografi që mashtroi shumë, duke shfaqur një kalë dhe një vajzë. “Vajza po vjen, apo po shkon?”, pyeti një komentues.

TE TJERA

spot_img