Breshëri sa një top tenisi, dëmtohen rreth 5 mijë makina

540

Stuhia katastrofike e breshërit ka goditur Australinë. Madhësia e breshërit është regjistruar se ka qënë sa ajo e një topi tenisi. Dëmet që ka shkaktuar ky breshër ka qënë nga ta më të shumtat.

 

Stuhia ka zgjatur rreth 30 minuta dhe ka dëmtuar shumë shtëpi, duke prekur dhe dëmtuar banesa të shumta në Queensland, dhe shumë persona janë vënë në panik.

 

Është raportuar se stuhia ka shkaktuar dëme që kapin shifrën e 100.000 dollarë, si dhe kanë mbetur pa energji gati 20 mijë banesa.