HYRJELAJMEAKTUALITET“Lotët nuk i derdhin nga dhimbja, por nga gëzimi që nuk u...

“Lotët nuk i derdhin nga dhimbja, por nga gëzimi që nuk u lanë vetëm”, kryeministri Edi Rama jep lajmin e madh (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook një video, e cila është e mbushur me lot gëzimi.

Rama na tregon si qeveria iu gjend pranë të dëmtuarve nga tërmeti dhe tashmë banorët e Vidovës qajnë nga gëzimi se dimri i gjeti në shtëpitë e tyre të reja.

“ERTV Live–: Vidohovë, aty ku në pak minuta mund të bëheni pjesë e gëzimit të njerëzve të zakonshëm, që lotët nuk i derdhin nga dhimbja për shtëpitë që tërmeti i qershorit ua rrënoi, por nga gëzimi që nuk u lanë vetëm —

Siç premtuam, dimri i gjeti në shtëpitë e rindërtuara —

NE THEMI ÇFARË BËJMË, BËJMË ÇFARË THEMI–”, shkruan Rama.

VIDEO:

TE TJERA

spot_img