Kardiokirurgu shqiptar në Londër realizon operacionin e rrallë: Më i vështiri i jetës sime

757

Kardiokirurgu i njohur shqiptar Kristo Papas ka realizuar një oper, acion shumë të vështirë në botë. Ai ka bërë të ditur në një postim se “një nga oper.acionet më të vështira në jetën time si kardiokirurg u realizua me sukses me ekipin tim”.

“Kirurgjia e Aorte 35 Cm Arcu aortic Bypass Carotid succlavia, 17 orë operacion Royal Brompton Hos.pital ??❤.”

Ai ka publikuar dhe një skicë se si është realizuar ndërhyrja. Sipas doktorit shqiptar i cili punon në një prej spitaleve më të njohura në Londër, ope.racione të tilla janë të vështira dhe të rralla për rrez.ikun që kanë dhe shumë prej tyre janë me pasojë vde, kjen.

Doktori është i njohur për ndërhyrje të rralla në botë të realizuara prej tij në Itali, Zvicër, Irlandë dhe së fundmi në Angli. Doktori shqiptar është ndër më të kërkuarit në botë për oper.acionet e vështira të zemrës.