Pse pema e Krishtlindjes duhet e zezë

354

Edhe pak ditë na ndajnë nga nisja e përgatitjeve për të zbukuruar Pemën e Krishtlindjes. Por duket se këtë vit ka një ndryshim të vogël lidhur me ngjyrën e përmes që duhet të zgjidhni.

PUBLICITET

Faqet e huaja të dedikuara dekoreve të ambienteve shkruajnë se tashmë vendin e pemës jeshile do të zëvendësojë ajo e zezë, dhe arsyet nuk janë shumë të vështira për t’u kuptuar.

Kjo pemë është shumë e veçantë, magjepsëse dhe shumë e lehtë për t’i përshtatur ngjyrat e tjera të dekorimit.

PUBLICITET