HYRJELAJMEKURIOZITETEKjo është arsyeja pse hotelet kanë gjithmonë çarçafë dhe jastëkë të bardhë

Kjo është arsyeja pse hotelet kanë gjithmonë çarçafë dhe jastëkë të bardhë

Dimri po vjen dhe teksa të gjithë një mendje e kemi nga festat, me siguri që jeni duke planifikuar pushimet apo arratistjen e radhës, diku në një destinacion të bukur.

 

Ndalojmë tek pushimet, hotelet, akomodimi! Shumëkush mendon për atë shtratin e madh e të butë, për një gjumë të qetë, dikush tjetër për mbulesat me gëzof, për shampot apo aksesorët tërheqës që thuajse ofrojnë pa kursim të gjitha hotelet ku akomodoheni.

 

Por, a keni vënë re edhe ju si ne që hotelet gjithmonë përdorin çarçafë dhe jastëkë të bardhë? Dhe a keni menduar ndonjëherë se pse?

 

Rezulton në fakt se ka një arsye të fortë që qëndron pas kësaj. Emma Hooton, stiliste shtëpish në Tielle Love Luxury, i tha revistës Red: se çdo ngjyrë tjetër përveç të bardhës venitet me kalimin e kohës. Kjo nuk ndodh kurrë me nuancën e bardhë, ajo është e përjetshme, tërheqëse dhe e freskët.

 

Pra e mësuat arsyen! Që dhoma e hotelit të duket sa më e rregullt, por njëherësh që krevati të duket si i ri dhe super komod, çarçafët e bardhë janë gjithmonë zgjedhje. Kini parasysh, ato kurrë nuk zbehen pas disa larjeve!

 

Tani edhe ju e dini arsyen!

TE TJERA

spot_img