Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

294

Një grua kishte gjetur vezën gjigante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta thyejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj.

 

Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo.