Pas përplasjeve të forta, nuk ndalet Mira Kazhani: Ja dhe një lajm i mirë nga Jul Deda

359

Protesta e Astirit ka çuar në një përplasje virtuale edhe gazetaren Mira Kazhani dhe aktorin Julian Deda.

PUBLICITET

Kazhani e quajti dje protestën e banorëve të Astirit një dështim dhe pas kësaj i menjëhershëm ka qenë reagimi i Julit i cili me ironi i thotë që të gjejë një burrë që të qetësohet.

Por aktori nuk e ka lënë me kaq replikën në rrjetet sociale. Në një tjetër status, Jul Deda pas reagimit të saj shkruan se Mira Kazhani është një njeri i dështuar, saqë edhe kur nuk i përmendet emri, e kupton që një status është për të, referuar këtu reagimit të tij të parë, ku nuk kishte caktuar emër se kujt i drejtohet.

Ndërkohë Kazhani i është përgjigjur:

“Ja dhe një lajm i mirë nga Juli. Reflekton kur i thua që as gruaja e tij s’ka burrë.”

PUBLICITET