FOTOT: Djali i Arnold Schwarzenegger me të dashur shqiptare, kush është e reja emigrante që i vodhi zemrën ‘muskulozit’

Djali i Arnold Schwarzenegger, Jozeph Baena, është në një lidhje me një vajzë shqiptare. Fatlumja quhet Niki Dodaj, e cila ka postuar edhe foto me Baenan.

Dodaj është një vajzë me prindër shqiptarë, të cilët kanë emigruar në SHBA që në vitet ’90. Ajo është po ashtu 21 vjeçe, dhe është diplomuar për menaxhim biznesi në Kaliforni. Të dy në rrjetet e tyre sociale nuk janë kursyer me foto, duke u treguar të gjithëve sa të lumtur janë.

Joseph Baena është djali që Shvarzeneger pati me një punonjëse të shtëpisë së tij. Aktori i njohur e pranoi atësinë në vitin 2011 dhe që atëherë ka qënë i pranishëm në jetën e të birit, i cili ka zgjedhur shembullin e aktorit në palestër.

TE TJERA