Ishte duke raportuar/ Banorët e “Astirit” sulmojnë gazetarin e Top Channel

323

Ka nisur sot puna e IKMT për ndëtimeve të ngritura pa leje dhe të dëmshpërblyera për zhbllokimin epunimeve për Unazës së Madhe.

PUBLICITET

Banorët e Astirit kanë bërë rezistencë dhe kanë sulmuar punonjësit e policisë dhe jo vetëm.

Banorët gjithashtu kanë sulmuar edhe gazetarin e Top Channel, Andi Bora i cili ishte duke raportuar LIVE nga vendi i ngjarjes.

Një prej banorëve i ka marrë gazetarit mikrofonin nga dora dhe e ka hedhur duke bërtitur dhe ofenduar.

PUBLICITET