HYRJELAJMEShkoi per t’i dhuruar infermieres nje kuti kepucesh, kur ajo e hapi...

Shkoi per t’i dhuruar infermieres nje kuti kepucesh, kur ajo e hapi ngeli me goje hapur kur pa se cfare kishte aty brenda

Jeannie punon në si një infermiere mami. Ajo ka punuar në këtë profesion për më shumë se një dekadë dhe kurre nuk ka parë nje gje kaq të tmerrshme sa kjo. Një i ri kishte udhetuar tetë milje nëpër rrugët e qytetit per te shkuar spital me nje kuti ne duar. Jeannie vuri re menjëherë djalin .

 

Stafi mjekësor i hodhi nje shikim kutise se këpucëve. Ajo qe panë ishte një fëmijë që kishte lin.dur gjashtë javë para kohe dhe ishte braktisur. Foshnja po lu.ftonte me një sërë problemesh shendetesore. Foshnja ishte dehidratuar, temperatura e saj ishte shumë e ulët dhe për shkak se nëna kishte përdorur gërshërë ne shtëpi për të prerë kordonin e kërthizës, ajo ishte infektuar.

 

Djaloshi që e solli fëmijën në spital, dukej i shqetesuar. Jeannie ia bëri të ditur se ai mund t’i largonte të drejtat e tij ndaj fëmijës sipas ligjit. Nëse ai e bënte këtë, ai nuk do të ishte në gjendje të merrte ndonjë informacion të mëtejshëm për shëndetin e fëmijës. Jeannie-t iu dha gjithashtu mundësia për të siguruar nënën e fëmijës (që quhet Cherish) .

 

Prindërit e vizitonin fëmijën çdo ditë dhe nëna adoleshente përfundimisht mblodhi guximin për t’u treguar gjyshërve të saj se çfarë kishte ndodhur. Ajo nuk do ta kishte bërë këtë pa fjalet e Jeannie-t. Foshnja e kutise se këpucëve u quajt Alan.

 

Cherish e dergoi fëmijën në shtëpi dhe tani është anëtare e një familjeje të shëndetshme dhe të lumtur. Kjo histori pati një fund shumë të lumtur ,Cherish që nga ajo kohë ka vendosur të bëhet një ndihmëse infermiere. Jeannie dhe Cherish kontaktonin rregullisht

TE TJERA

spot_img