E pabesueshme: Shikoni se çfarë bën kjo nuse në altar

473

Lo dhe Jorge janë çifti i cili bëhen gati për martesë. Ata realizojnë foto me më të dashurit e tyre dhe më pas shkojnë në kishë për të bërë ceremoninë e martesës,

 

Fillimisht shkojnë të afërmit e tyre, në çift, duke i përshëndetur të pranishmit, pastaj dhëndrri dhe në fund siç ndodh zakonisht në dasmë, vjen nusja. Kur çifti shkëmbyen unazat dhe tani ishte radha e puthjes, nusja bëri diçka të papritur.

 

Ajo ndali bashkëshortin e saj, për të marrë një telefon që të bëjë selfie me të gjithë ata që ndodheshin në kishë. Natyrisht që të ftuarit qeshën me sjelljen e saj, por pastaj vazhduan të realizonin edhe ata selfie.

 

Çifti më pas u përcoll nga kisha, e më vonë ishte dhe ndeja ku duket se të gjithë janë ndarë të kënaqur.