Njihuni me shenjat më supersticioze të Zodiakut

266

Si reagon kur një mace e zezë kalon në rrugë?

PUBLICITET

Apo nëse, gabimisht, dikush ju prek këmbën me fshesë? Me pak fjalë, a jeni supersticiozë apo nuk i pranoni këto detaje? Përgjigjet e njerëzve, në 80% të rasteve, kanë tendencë të favorizojnë opsionin e parë. Sepse në realitet bestytnia u intereson të gjithë. Pra, le të shohim se çfarë na tregon Zodiaku për këtë. Po, sepse sipas astrologëve, disa shenja janë më supersticioze se disa të tjera.

5 shenjat më supersticioze të Zodiakut

Peshqit- Ndër shenjat më supersticioze të Zodiakut gjejmë atë të Peshqve! Një shenjë shumë instinktive, e udhëhequr më shumë nga impulsi sesa nga racionaliteti dhe për këtë arsye është i aftë të kuptojë pak a shumë nuanca të dukshme. Ndër të gjitha shenjat e Zodiakut ai është i aftë të lexojë më shumë ose më pak sinjale paralajmëruese të hershme me natyralitet më të madh.

Dashi- Edhe ata që kanë lindur nën shenjën e Dashit, pavarësisht bindjes së tyre të lindur për të qenë super heronj, u kushtojnë vëmendje besëtytnive. Ata janë më pak të gatshëm për të prekur hekurin klasik, ose të kujdesshëm për të mos hapur një ombrellë në shtëpi nga frika se kjo mund të ndikojë në ditën e tyre.

Demi- Nëse i kërkoni një Demi një mendim mbi bestytnitë, ai do t’ju përgjigjet se ato janë të gjithë marrëzi, por ai është gjithashtu ndër shenjat më supersticioze. Nëse doni një kundër-provë, sugjerojini që ai të jap një provim të Premten, ose përurojë detyrën e re të martën. Demi është aq i vëmendshëm ndaj detajeve të caktuara sa që maskon bestytninë e tij me arsyetimin që vlerëson me kujdes çdo detaj!

Luani- Edhe pse ai përpiqet t’i apelojë krenarisë së tij, Luani hyn në renditjen e shenjave supersticioze. Me sa duket kjo tregon se nuk mund të kontrollojë gjithçka, por që është më i vëmendshëm se kurrë.

Peshorja- Le ta përfundojmë këtë përmbledhje të bestytnisë dhe shenjave zodiakale duke ekzaminuar atë të Peshores. Ajo njihet për dëshirën e saj për ekuilibër dhe padyshim ky qëndrim çon edhe në vlerësime jo vetëm racionalë! Duke qenë një shenjë shumë e vëmendshme ndaj traditës, ajo refuzon apriori të sfidojë fatin dhe përkundrazi hedh një sy në horoskopin e ditës!

PUBLICITET