Kush është biznesmeni i naftës që negocioi për lirimin e Alvinit

1045

Është një biznesmen i rëndësishëm i naftës dhe shërben si konsull nderi i Shqipërisë në Liban, Marc I. Ghorayeb pati rol kyç në lirimin e vogëlishut shqiptar Alvin Berisha nga kampi i ish luftëtarëve të ISIS në Al-Hol të Sirisë.

Ghorayeb është drejtor ekzekutiv i kompanisë së naftës dhe gazit “BB Bitumen” si dhe konsull nderi i Shqipërisë në Liban prej vitit 2009.

Ai udhëhoqi negociatat për lirimin e Alvinit, i cili u nis sot drejt Italisë. Ghorayeb ka njohje me figura të rëndësishme në Shqipëri dhe botë.